Elérhetőségek

Győr és Vidéke Ipartestület

9023 Győr,
Tihanyi Árpád u. 23.
Telefon: +3696313910
E-mail küldése

Győr és Vidéke Ipartestület


Iparosok Szociális Alapja Alapítvány

1994. évben az Ipartestület létrehozta az „Iparosok Szociális Alapja” Alapítványt, a rászoruló, idős, beteg iparosok megsegítése, támogatása céljából – 50 000 Ft alapítóvagyonnal. Ez a vagyon fokozatosan és folyamatosan növekedett az elmúlt években. Bevételei: egyéni alapítványi befizetésekből, 1997. óta 1%-os rendelkező nyilatkozatok alapján adóból, Iparosbálok tiszta bevételeiből és pályázatból tevődik össze.

Az egyéni befizetésekről az adókedvezmény igénybevétele miatt az igazolásokat minden évben időben kiadtuk és a jelentéseket (adatszolgáltatás) az APEH felé teljesítettük.

Az 1%-os rendelkezésekről a felhasználás célját napilapokban – a törvény előírásai szerint – megjelentettük minden évben.

A Kuratórium döntése alapján évente mintegy 20-25 fő részesült segélyben, az Alapítvány terhére rendeztük meg évente a nyugdíjas napot – szintén segélyek átadásával. A Nyugdíjas napi rendezvények minden évben december hónapban kerültek megrendezésre, 45-50 fő részvételével. Évente kb. 200-250 ezer forintot fizettünk ki ezekre a célokra, mellette mindig támogatjuk anyagilag a Nyugdíjas-klubot is.

Iparosok Szociális Alapja Alapítvány
Adószám: 18528446-1-08
Cím: 9023 Győr, Tihanyi Árpád út 23.Térkép:

ÚtvonaltervezésKommunikációs űrlap

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
!


!

CAPTCHA

Győr és Vidéke Ipartestület - Magyar